Головний напрям діяльності вашої профорганізації?

2024, 8
   

ХАЕС – переможець Спартакіади Атомпрофспілки

02.06.2021

Команда ХАЕС – переможець Спартакіади Атомпрофспілки України

26-30 травня в смт Затока Одеської області проходила XXIX Спартакіада колективів фізкультури Атомпрофспілки України. У змаганнях взяли участь спортивні команди трудових колективів підприємств атомної енергетики та промисловості України: Запорізької, Хмельницької, Южно-Української, Рівненської АЕС, Східної об’єднаної організації профспілки (м. Жовті Води).

Визначали найсильніших та найспритніших у дев’яти видах спорту: плаванні, гирьовому спорті, мініфутболі, настільному тенісі, волейболі, шахах, шашках, стрітболі, пляжному волейболі.

Спортсмени Хмельницької АЕС продемонстрували найкращі результати та посіли перше місце в турнірі з настільного тенісу, де команду представляли Галина Розвазька, Олексій Глазков та Юрій Шминдра. У змаганні з пляжного волейболу представниці команди ХАЕС Євгенія Григоренко та Олександра Матвійчук також вибороли перше місце. Продемонстрували свою майстерність і шахісти Вікторія Сафронова, Олександр Іванов та Яків Луговий, які принесли третє «золото» до командної скарбнички.

Успішно виступили спортсмени Хмельницької АЕС у турнірі зі стрітболу та в гирьовому спорті, посівши другу сходинку. До трійки кращих увійшли також нетішинські плавці та учасники змагань із шашок.

Результати, які продемонстрували спортсмени Хмельницької АЕС, дозволили команді піднятися на найвищу сходинку п’єдесталу. Друге місце посіли представники Южно-Української АЕС. Третіми стали запорізькі атомники.

Крім командних досягнень були відзначені й особисті. Зокрема дипломом за спортивні досягнення було відзначено працівників ВП ХАЕС Василя Городецького та Івана Маркевича.

Відзначено також кращих гравців, серед яких представниця пляжного волейболу Олександра Матвійчук та Олексій Рагузін, який продемонстрував достойні результати зі стрітболу. Кращим суддею XXIX Спартакіади колективів фізкультури Атомпрофспілки України визнано також представника ХАЕС Сергія Кузмінчука.

Перемога у Спартакіаді Атомпрофспілки України – результат спільної співпраці профспілок і трудового колективу Хмельницької АЕС, для якої фізичне здоров’я працівників серед основних пріоритетів. За словами директора спортивного комплексу «Енергетик» ППО ХАЕС Станіслава Балаяна, команда продемонструвала достойний результат, ставши призерами у семи видах із дев’яти можливих. «Спортсмени Хмельницької АЕС докладуть максимум зусиль, щоб у наступній, XXX ювілейній Спартакіаді команда не лише була першою, а і призером у всіх видах спорту», - резюмував керівник спорткомплексу.

Докладно

останні публікації
26.04.2024
День пам’яті Чорнобильської трагедії
Сьогодні ми вшановуємо мужність, героїзм і самовідданість ліквідаторів страшної аварії - персоналу ЧАЕС, пожежників, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків,...
24.04.2024
Атомпрофспілка лобіює погашення заборгованості
Атомпрофспілка лобіює питання погашення заборгованості із заробітної плати на підприємствах зони відчуження та соціального захисту працівників, які зараз долають...
25.04.2024
Міжнародний день пам’яті працівників 2024
У цей Міжнародний день пам’яті працівників, 28 квітня, профспілки вимагають вжити термінових заходів з протидії «кліматичним ризикам на робочому...
23.04.2024
Стажування на керівних посадах
У межах сьомого сезону освітнього проєкту «Ядерна школа РАЕС» більш ніж 70 старшокласників з м. Вараш, с. Заболоття, с....
23.04.2024
Ядерне паливо Westinghouse в Болгарії
Агентство ядерного регулювання Болгарії видало атомній електростанції "Козлодуй" дозвіл на поетапний перехід енергоблока №5 на ядерне паливо Robust Westinghouse...